divendres, 25 d’abril del 2014

Fira del Llibre

Demà dissabte 26 d'abril celebrarem la Fira del Llibre.


Al carrer Nou, davant de la biblioteca, instal·larem expositors amb les novetats bibliogràfiques que la biblioteca té per a tots vosaltres, un punt de venda de llibres a càrrec de la Papereria Mestre de Montaverner i un taller per a pintar i decorar punts de llibre per a xiquets i xiquetes (d'11.00 a 13.00h).


També estarà a la venda el llibre 'El hospital donde llovían flores', els beneficis del qual van destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Durant el matí ens visitarà la seua autora, Montserrat Pont, per a dedicar el llibre a tot el qui el compre.


L'horari de la fira serà de 10.00 a 14.00 hores.


Vos esperem a tots i a totes!!

dimecres, 23 d’abril del 2014

Activitats Divendres 25 d'abril de 2014

Propostes per a grans i menuts que de segur agradaran a tots:



A les 16.30 hores taller de creació de contes de goma eva. Llibres ideals per a totes les edats i que fins i tot podem utilitzar a l'aigua.









A les 19.00 hores contacontes amb la tècnica japonesa del 'kamishibai'. Una manera de contar contes i històries molt divertida.








A les 20.00 hores presentació de 'Legados', el nou llibre de Javier Pellicer, autor de l'aclamada 'El Espíritu del Lince'.





Vos esperem a tots i a totes a la Biblioteca!!

dimarts, 22 d’abril del 2014

Activitats d'Animació Lectora

Arriba el 23 d'abril, 'Dia Internacional del Llibre', i des de la biblioteca volem celebrar-ho amb unes activitats que també serviran per celebrar el 20é aniversari de l'Agència de Lectura de Montaverner.

20 anys han passat des que s'inaugurà el 1994, 20 anys en que vos hem portat no només llibres, sinó també pel·lícules, música, documentals, xerrades, activitats... en resum cultura.

Durant l'any portarem a terme més activitats d'animació lectora: ja estem treballant en noves presentacions de llibres, projeccions, concursos i activitats per als més menuts. De moment ací vos deixem les activitats per a estos dies: manualitats, contacontes, presentació i fireta del llibre amb presentació de les novetats bibliogràfiques.



I recordeu que tots els menors de 16 anys que encara no siguen socis de la biblioteca i que sol·liciten el carnet durant estos dies rebran un llibre de regal.

Vos esperem a la BIBLIOTECA, durant vint any més.