dimecres, 27 d’octubre del 2021

Tots Sants, Halloween, la Nit de Morts...

Rep diferents noms arreu del món però essencialment es celebra el mateix. S'acosta el Dia de Tots Sants, la Nit d'Ànimes, Halloween, la Noche de Muertos... data en que honrem els nostres difunts i que celebrem de diferents maneres a cada lloc.

Però si hi ha una cosa que és igual a tot arreu és que és un dia on lescriatures del més enllà es deixen vore i visiten el nostre món: esperits, fantasmes, dimonis, bruixes, el Butoni, l'Home del Sac o la Quarantamaula són més presents que mai.

La literatura s'ha nodrit d'estes criatures i a la Biblioteca tenim un bon grapat de llibres infantils i juvenils protagonitzats per éssers sobrenaturals, contes de por, d'històries de terror, etc. Dels clàssics com 'Drácula', 'Frankenstein' o els contes de Poe i Lovecraft a històries més recents com 'La Maria no te por', 'Els amics del Butoni' o les aventures d'Isadora Moon, mig fada mig vampira.

Per a que pugau disfrutar d'elles vos hem preparat un recull d'obres ideals per a estos dies, tant si voleu passar una miqueta de por com si voleu conéixer més sobre estos personatges. També algunes pel·lícules infantils com 'Coco' o 'Monster House' perquè ja sabeu que a la Biblioteca tenim molt més que llibres.



Per a vore estos llibres i molts més, tant infantils i juvenils com per a majors, no deixeu de visitar la Biblioteca.