dijous, 18 de juliol del 2019

Novetats

Com diu el títol aquesta entrada era per a presentar-vos les novetats que tenim a la Biblioteca per aquest estiu: Sakura, de Matilde Asensi, Largo pétalo de mar, d'Isabel Allende, Una jaula de oro, de Camilla Lackberg, Les quatre vides de l'oncle Antoine, de Xavier Aliaga, La mirada de vidre, d'Anna Moner i Toda la verdad de mis mentiras, d'Elísabet Benavent, entre d'altres, tant d'adults com d'infantils i juvenils.

Malauradament ahir ens assabentàrem de la mort d'Andrea Camilleri. L'escriptor sicilià, l'autor més llegit a Italia, moria a Roma als 93 anys.

El creador del comissari Montalbano, anomenat així en honor al seu amic Manuel Vázquez Montalbán, no havia deixat de treballar ni d'escriure, malgrat la ceguera causada pel glaucoma que sofria. Un dels grans de la novel·la negra a qui sempre recordarem a través de les seues obres.

A més de novetats a la biblioteca tenim un bon grapat de llibres d'Andrea Camilleri. Si encara no coneixes Montalbano o vols reconectar amb Camilleri hem preparat els seus llibres com un xicotet homenatge a la seua obra i la seua figura.